Haluatko pelata kanssamme?

Spigo etsii jatkuvasti parhaita pelejä ja tehokkaimpia tekijöitä, jotka haluavat osaksi toteuttamaan isoja muutoksia nopeasti kehittyvässä yrityksessä.

Pelien kehitys on mukavaa. Pääset rakentamaan kokonaisen pikkumaailman, jossa pelaajat ovat vuorovaikutuksessa pelin kanssa. Vain mielikuvituksesi on rajana ja monet pelit onkin tehty erittäin vilkkaan mielikuvituksen kera.

Maailmanmatka
Maailmanmatka - Särmikkäästä luonnoksesta valmiiseen peliin
Viidakko
Viidakko
Las Vegas
Las Vegas

Me Spigossa rakastamme sitä kun ideat pannaan toimeen. Pelit kuten Maailmanmatka ja Viidakko saivat alkunsa muutaman nuoren miehen keittiönpöydän ääressä Tanskan Århusissa keväällä 2006. Ajatukset muotoutuivat tuolloin piirroksiksi, jotka saivat Photoshopin kautta komeat grafiikat ja kuten tiedätte, näyttävät tänä päivänä erittäin hyvältä.

Mitä Spigo tekee?

Teemme pelejä myös iPhonelle/iPadille ja Androidille. Jos olet toteuttanut pelin jollekin näistä, voisimme olla kiinnostuneits ostamaan sen.

Tällä hetkellä toteutamme pelejä internetiin, iPhoneen/iPadiin ja Androidiin mutta olemme kiinnostuneet myös muista pelaajien käyttämistä alustoista. Kokeilemme mielellämme uutta teknologiaa ja tämä kertoo siitä, kuinka tärkeää on että tiimimme koostuu henkilöistä jotka haluavat olla mukana dynaamisessa ympäristössä ja oppia jatkuvasti uusia taitoja. Tällä hetkellä pelejä tuottaessamme keskitymme työskentelemään mm. seuraavien kera: Java, Unity, Objective C / Cocoa Touch, OpenGL, Box2D, Html5, PlayN ja oma verkkomme Java framework Libzard.
Jos sinä olet toteuttanut pelin iPhoneen/iPadiin tai Androidiin, voimme olla kiinnostuneita sen ostosta.

Spigoyhteisössä on yksi internetin rennoimmista ilmapiireistä. Tämä on toki meidän ihanien käyttäjiemme mutta osittain myös pätevän .NET tiimin ansioita, mikä luo puitteet pelaajillemme. Tiimi pitää huolen siitä, että Spigo tarjoaa mukavimmat toiminnot ja tuoreen ajanmukaisen sivuston. Olemme jo nyt uuden perusteellisen muutoksen kimpussa, mikä tuo Spigoa vielä lähemmäs uusinta kehitystä sekä käytännöllisestä että suunnittelun näkökulmasta!

Haluamme sinut tiimiimme

Jos työskentelet ammattilaisena tai vapaa-aikanasi pelien tai internetsivujen kehityksen parissa ja olet hyvä siinä, sinun kannattaa ottaa yhteyttä meihin. Taustallasi on taitoja esim. tietojenkäsittelyssä tai ohjelmistonkehityksessä. Lähetä sähköpostia englanniksi pelivastaava Michaelille Michael tai toimitusjohtajallemme Kasperille, Kasper, ja kerro meille lisää itsestäsi.

Arvostamme että sinulla on kunnianhimoa sitä kohtaan mitä teet ja haluat osaksi voitokasta tiimiä. Olemme aina olleet tiivis ja läheinen ryhmä ja pysymme mielellämme tällaisena. Siksi meille merkitseekin paljon, että jokainen meistä voi olla ainutlaatuinen osa peliä.